SEMANIS SECAWAN KOPI YANG DICAMPUR 10 SUDU GULA :D

Thursday, 25 October 2012

zara ngan aiman diboikot oleh celcom..!

salam syg :D
celcom yang pelik = =''
 kisahnye mcm ni....
tiga hari yang lepas,, zara tak dapat mesej pon dari aiman.. pelik sebab selalunya kalau zara mesej aiman,, dy mesti balas..
zara pon pelik nape aiman menghilangkan diri secara tibe2..
tak penah pon sebelom ni dy lupe nak mesej zara..haha..
zara da pikir bukan-bukan..zara ingatkan aiman tak nak kawan ngan zara dah..haha..sedih betol..

tiga hari tau zara pikir nape si aiman ni menghilang..!! lama tu..
malam semalam saje zara test hanta mesej kat aiman..
nak tau pe jadi ??!!
aiman balas mesej zara..pergh~
zara tanya la aiman npe menghilang?
then aiman cakap zara yang menghilangkan diri..aiman ckp dy ade mesej zara,, mesej2 zara pon dy balas..
tapi masalahnye,, zara tak dapat satu mesej pon dari aiman..!!!

tak ke pelik bin ajaib.. ??!!
tak kan la line celcom kat ipoh ni  tak owkay..tak penah jadi pon..
pelik sangat nape mesej2 aiman tak sampai kat zara..da la 3 hari..!
kalau sehari maybe boleh trime pakai alasan line tak clear kan..
ish3..
rasenya memang la celcom ni nak boikot zara ngan aiman ...hahaha..
kalau mesej zara sampai kat aiman,, nape mesej aiman tak sampai kat zara ??!
aiman ckp 3 hari dy mesej zara,, tapi zara tak reply pon.. cm mne nak reply kalau mesej tu pon zara tak dapat..

p/s to aiman asyrani : kite same2 cuak..haha~

celcom punye pasal~ hahaha



No comments:

Post a Comment