SEMANIS SECAWAN KOPI YANG DICAMPUR 10 SUDU GULA :D

Monday, 1 October 2012

cinta pertama


hello kawan maya. Aku Zahra Fida.

Cinta Pertama.


Tipulah kalau aku cakap aku tak pernah bercinta. Tipu lah kalau aku cakap aku tak suka lelaki. Aku suka lelaki cuma lelaki sahaja tak suka aku. haha

Ya, semua orang tahu kapel itu salah bla bla...

Korang semua ingat lagi cinta pertama masing-masing? Ya, mungkin ada yang bercinta berkali-kali sebelum berjumpa your wife/husband. Mungkin korang akan guna alasan,

"tuhan sengaja temukan kita dengan orang yang salah, supaya akan datang kita dapat pengajarannya dan buat terbaik untuk hubungan akan datang"


(gambar google)

Bagi aku itu semua alasan untuk korang semua 'move on' betul tak? takkan lah kita nak berharap pada orang yang tak mahu kan? tapi ada juga yang guna alasan tu again and again and again. waddeeeee??

Tapi, seriously guys. Takkan dah lupa terus cinta pertama? Dengan dia lah kita belajar bercinta, dengan dia lah kita belajar kasih sayang, dan dengan dia lah kita pada suatu ketika dahulu malu-malu untuk bercinta.


Zaman....

No comments:

Post a Comment