SEMANIS SECAWAN KOPI YANG DICAMPUR 10 SUDU GULA :D

Sunday, 7 October 2012

for my sweety :D

salam..

hari ni 7 oktober 2012. owkay sume orng tau ari ni ari pe kan = =''.tapi bagi zara ari ni sangat istimewa.. (:

nape istimewa ?

nak tau ?

ari ni birthday my best friend,, azlinda.. ! ! (:

sudah sekian lama tak berjumpa.. rindu nya tak payah cakap la~ zara kenal ngan azlinda sejak dari skolah rendah. azlinda la yang slalu ada dengan zara.wah,, terharu ada kawan cam dy. dulu time skolah rendah,, azlinda ni sangat comel.. sekarang ni lagi la bertambah comel..da jadi anak dara rebutan kot..hehe~

pesanan khas untuk my sayang (:

-azlinda,, nanti jadi doktor jangan lupe kan zara.kalau zara dtng klinik azlinda,, bagi la harga diskaun..nak bg free lagi bagos..haha~

-kalau dah berjaya jangan lupakan zara. (:

- paling penting,, zara nak jadi pengapit time azlinda kawin nanti..huahuahua~

sorry la benda ni ringkas je.zara tak reti la buat ayat touching-touching..hee~
yang penting ZARA SAYANG AZLINDA..ooppss tercaps lock la. ikhlas tu :D

happy birthday sweety :D



No comments:

Post a Comment