SEMANIS SECAWAN KOPI YANG DICAMPUR 10 SUDU GULA :D

Wednesday, 31 October 2012

cat rumah ~

salam syg :)

hari yang indah kan :D
hari ni tolong mak cat rumah. bukan dalam rumah sebab dalam rumah dah cat sebelom raya aritu. cat yang lebih2 tu mak suruh cat kat blakang umah. walopon baru cat sikit,, penatnye tak payah cakap la.. terpikir sekejap mcm mne la buruh2 indon tu cat rumah kat tmn perumahan yang baru siap kan.. kalau cat bangunan shopping complex plak cm mne kan ??!! mahu pengsan satu hari..hahaha~

bilik ayah blom cat lagi.. nak siapkan arini tak mampu lahh..cat bhgian luar rumah pon da penat,, ni kan plak nak smbng cat dalam bilik.. kalau bilik tu kosong tak pe la,.. ni ada katil, almari , cermin , barang2 hiasan kat dinding tu sape nak cabutkan..haih semput~

so,, tunggu ayah je la tolong alihkan barang2 tu.. (:
anak2 dia yang pompuan ni mne larat nk angkat sume tu,,haha

owh lupe nak bagi tau,, bilik zara warne PINK..!! omg.. haha..
zara bukan taksub sgt ngan warne pink pon,, cume time mak n ayah cat bilik tu zara kat kolej. balik2 umah memang tgk bilik da warne pink.. btw,, cantik jugak warne pink ni.. DEEP PINK..!! haha~

tema warne umah mcm fairy tail !! nak tau kenapa zara ckp cm tu ??!
sebabnye kat ruang tamu ni, mak n ayah cat warne pink ngan purple..tgk la citer barbie,, bnyk warne purple n pink kan.. (:
sangat girly..!! btw zara suke..

nota kaki : ni da tak de idea nak tulis pe..hehe~ so, terkeluar la citer pasal warne umah..haih = ='

No comments:

Post a Comment