SEMANIS SECAWAN KOPI YANG DICAMPUR 10 SUDU GULA :D

Tuesday, 30 October 2012

aku yang sekarang :D


salam syg :)

kali ni rase malas nak tulis banyak2.. nak share gambar je la :D

hye aiman..

bila otak tak dapat nak pikir kan something sweet,
bila lidah terkelu nak ckp something yang comfort
dan bila hati teringin sgt nak bg tau tapi tak de word,
lagu je la yang boleh tolong bagi tau..haha~

almost for 6 months..!! hey, da setengah tahun la..

dengan aiman memang tak de rahsia pon..haha
sebab dia kawan baik zara :)

sentiasa ingat pinky promise~
biar pecah di perut jangan pecah di mulut.
kalau terbongkar,, abis reputasi budak baik ni..haha



No comments:

Post a Comment