SEMANIS SECAWAN KOPI YANG DICAMPUR 10 SUDU GULA :D

Friday, 30 November 2012

sorry :(

salam..

susahnye situasi zara sekarang.. zara da tersalah bagi harapan kat orng la..
nak buat dia paham pon tak tau..

zara sudi berkawan.. tp hanya kawan.. tak lebih dari tu..
sebabnya :
zara tunggu someone else,, yang zara sendiri pon tak pasti kesudahannya..

tp jgn risau,, sebab kita tetap jadi kawan :D

sorry again..!!

Wednesday, 21 November 2012

curi masa kejap ..!!

salam sayang :)

cuti masa time prep semata-mata nak lawat blog yang dicintai..!!
sem 2 sangat sibuk dengan aktiviti, kelas dan mcm2 lagi...
penat dan mencabar,..
semoga zara dapat mengharungi sem 2 dengan jayanya..
pray for me :)
love u guys.. mmuuaahhh.,.!!

Friday, 16 November 2012

lucky ??!!

salam sayang..

having a lovely time watching movies from aiman's hard disk.. (:
thanks for let me use your hard disk..
hahaha..~

syok sendiri maybe.. !! hahaha
i really meant that.. !!
mekaseh aiman ..!! (:

Friday, 2 November 2012

bosan~

salam syg  :)

bosan sebab selalu jadi bosan ..!!
hurm,, bosan sangat petang ni.. tunggu orang tu nak on9, tapi tak muncul2 pon..janji pukul 3,, penat menunggu = =''
akhirnya blog ni jadi mangsa untuk aku hilangkan rasa bosan...

nak tau tak ??! esok zara kene balik kolej dahh..cuti sem da habis..dah sebulan lebih habiskan masa kat umah..tapi rasa tak nak balik lagi.. 

huargh,, tolong lah paham..
 saat ni zara harap sangat kalo doraemon muncul ..!!
putarkan balik masa = =''
HARAPAN je la kan ! !

huargh !! 
tak sempat nak pegi kenduri kat umah jiran.. setiap kali de kenduri kat kwsn umah ni mesti tak dapat join.. dulu sebab dok asrama, sekarang pon masih asrama lagi = =''
hahaha.. nasib Y___Y

kawin  ?!

Thursday, 1 November 2012

dia mai dah~

salam syg :)

say goodbye to mr. october.. we'll miss you..haha~
banyak kenangan dalam bulan oktober ni..
ada yang suka, ada yang duka..
pape pon berjaya jugak aku harungi :)

see you again :)
bye.. sedih la plak ;)
please take care of your self :D
AND NOW...!!
say HI to mr. november.. he's coming ! !

full of hopes 
dengan harapan yang besar, zara harap bulan november akan memberi seribu kenangan manis yang mungkin zara takkan lupakan sampai bila-bila :)
bulan november kene duduk kat kolej dan harap-harap dapat mengharungi masalah tanpa mak dan ayah di sisi :)

please ! :)
insyaAllah,, everything will going fine :)
sekejap je masa berlalu kan.. da nak sampai akhir tahun da ni..
rase bru je abis SPM..haha~
jadi budak lepasan SPM tak de la terok yang disangkakan..
best la jugak sebab tak mcm dok kat asrama..haha

taon depan da 19 tahun.. awal nye ckp pasal umur ni kan.. cm tak sabar je nak jadi bdk 19 taon..
bukan special pon..haih = =''
sebenarnye nak ckp,, saya da semakin dewasa.. tapi perangai mcm budak-budak lagi...
tu yang paling special.. ee,, suka lahh..haha~

gambar ni tak de kene mengena pon.. saje nak letak..hahaha~