SEMANIS SECAWAN KOPI YANG DICAMPUR 10 SUDU GULA :D

Monday, 8 October 2012

cuti - cuti mesia :D

salam.. hye sume :)

zara tengah cuti sem.. sebulan!! ^_^ huhu.. tu yang rajin nak update blog ni..hari-hari ada citer nak share.

pasal cuti-cuti mesia ni,, zara nak pegi bercuti.tapii.....

tak de sape nak bawak zara pegi bercuti :( huhu !!

kawan-kawan zara kat kolej tu sume sibok update status kat fb ckp nak pegi penang,johor, melaka, dan mcm2 tempat lagi la.. jelez kot..!!

ingatkan cuti sem ni bole la pegi jalan-jalan.kuar umah pegi jusco ari2 tgk wayang pon tak pe.tapi apa kan daya,, kawan plak tak de..sume tengah busy study. lambatnye korang ni abis exam kan.. cepat la balik ipoh.. !!

No comments:

Post a Comment