SEMANIS SECAWAN KOPI YANG DICAMPUR 10 SUDU GULA :D

Monday, 1 October 2012

jatuh cinta dengan best friend

hye kawan maya

korang ada best friend ? maksud aku best friend yang berlainan jantina lah, pernah jatuh cinta dengan diorang ? hehehe~

contohnya ada sorang lelaki dengan sorang perempuan. Diorang ni berkawan punya lah lama. sejak sekolah rendah sampai lah masuk universiti berkawan. Tup, tup, salah sorang jatuh hati. Kalau benda ni jadi kat korang, apa yang korang akan buat,.? lari ? bagi tau dia? or buat2 tak tau dengan perasaan korang tu.?

mustahil la korang nak lari dari dia kan? ye lah, da lama bekawan.mesti la selalu berhubung. bukan senang nak tinggal kan macam tu je :)

confess cinta korang kat dia?  ada bran ke?haha. kalau korang confess cinta kat dia mesti macam2 yang korang akan pikirkan. mungkin akan ditolak, dan mngkin juga akan diterima.tapi kalau dia x nak, aduh sakit nya. kisah persahabatan korang jugak mungkin akan berakhir. adoi sadisnya.huhu~

buat tak tau je dengan perasaan korang? mustahil berhasil. kalau da sayang bole ke tahan.? kalau aku, siyes x bole. ye la.kalau hari2 contact mcm mana nak buat tak tau je dengan perasaan sayang kan? kan ? kan ?

Orang putih kata, "Friendship is the best foundation for love". Nanti bila dah kahwin, pasangan tu paham korang, tahu apa korang nak, tahu apa yang korang taknak..

Nak lebih selamat, tak payah kapel. Kalau korang nak kahwin baru lah korang bagitahu si kawan baik tu.
"Kau nak kahwin dengan aku tak?" hehe..




No comments:

Post a Comment