SEMANIS SECAWAN KOPI YANG DICAMPUR 10 SUDU GULA :D

Friday, 5 October 2012

salah hari der ==''

hye awak-awak sume..(:

hari ni zara bangun awal dari kebiasaan.walaupon bukan la terlalu awal, tapi ni merupakan satu kejayaan yang besar bagi zara..muahaha..merepek kejap..
zara nak cerita pasal hari. ada apa dengan hari eh? hee~

sebenarnya zara ingatkan ari ni,, 5 oktober merupakan ari khamis.mati-mati la zara rasa macam tak de mood je nak bangun tidoq.nak mengeroh lagiii...~ hee~ceit.,, terok betol anak dara ni.haha..
tapi terdetik kat hati zara, eh betol ke ari ni ari khamis? dengan rasa tak puas hati zara tengok phone..

owh no !!  owh tidak !! ari ni ari JUMAAT la~ :) dengan penoh ceria dan semangat nya, zara bangun, kemas katil, gosok gigi, cuci muka, tapi tak mandi pon.haha,,pastu teros on9..huhu.best betol..

tapi bukan tu yang buat zara rasa best nya ari jumaat ni.ada yang lagi special. apa eh? pegi dating? haha.. pak we pon tak de.berangan je ko zara huhu T___T..

nak tau tak ?

betol nak tau ? hee~

yela zara bagi tau..

apa yang membuatkan zara rasa best sangat ari jumaat ni ialah,,

zara boleh tengok lelaki-lelaki kacak pakai baju melayu naik motor nak pegi solat jumaat.hee~
zara suka giler tengok orang lelaki pakai baju melayu.nampak baik je.sejuk je mata memandang.haha.
ko ni memang gatal la zara.haih ==''

kata ikhlas dan jujur drpd seorng gadis..phew~ : cik zara

No comments:

Post a Comment