SEMANIS SECAWAN KOPI YANG DICAMPUR 10 SUDU GULA :D

Monday, 1 October 2012

perempuan suka bad guy ?

kepada lelaki :

Korang ni hensem, pakai baju smart. Bangun pagi pukul enam. Mandi-mandi, breakfast, start kereta lima minit terus pergi kerja. Kerja punya la bagus, hari-hari bos korang nak naikkan gaji. Lepas kerja balik, mandi-mandi tengok tivi sikit lepas tu tido.

tiba-tiba korang tanya diri sendiri, 
 
"eh, apesal aku mengorat perempuan tak pernah dapat? Apesal ahmad budak jahat ramai pula awek keliling pinggang?"


Kenapa ada perempuan minat 'bad guys'? 


simple, sebab 'bad guys' ni interesting, unpredictable, berbeza dengan lelaki lain yang boleh buat wanita jatuh hati. Patut lah orang kata 'Cinta itu buta'. Sampai ada yang sanggup ikut lelaki Indonesia balik Lombok, alih-alih kahwin kerja tanam sayur. Lepas tu masuk paper Metro mintak tolong mak suruh bawak balik. Hahahahahaha..

ok tak lawak. Tak baik gelakkan orang.
 
tapi kalau tanya pendapat zara la kan, zara pon suka jugak kat mamat yang sedikit serabut. serabut sikit je. bukan nya totally serabut..huhu.. x tau knape. kadang2 walaupon serabut, sedap jugak mata memandang. hehe <3

No comments:

Post a Comment