SEMANIS SECAWAN KOPI YANG DICAMPUR 10 SUDU GULA :D

Tuesday, 8 May 2012

cemburu...?? !!!
assalamualaikum...
entry ni ditulis dan ditujukan kpd seseoarng yang jeles tentang tajuk blog saya.. " SAYA BUDAK BAIK "
hahhaha.. de spe2 lg yang x puas hati ke? bole saya tuliskan entry utk die hahahaha...
saya dipaksa utk menulis entry ni..hahaha.. kalo nak kenal die pi cri dlm fb.. nama keramat atok ni 
"SYAQ MONIR".. nk tau npe nma die cm ni? hahahah... sebab die atok zara..heheh..atok ckp die cemburu... x tau la pe yang nk dicemburukan..owh maybe atok cemburu sebab atok tak sebaik zara kot..hahahhaha
khas utk atok saya.. harap2 atok happy.. (: wee..~
rindu~
assalamualaikum w.b.t (:
kat depan rumah tadi riuh rendah dengan budak2 main galah panjang.. meriahnye..! (: mcm kenduri pon ade..hahaha.. teringat time kecik2 dulu.. selalu main polis entry, aci duduk, hoki, aci kejar, galah panjang, masak2 *even bdk laki pon join..hahaha.. sekarang sume dah besar2..ade yg dh keje n ade yg tgh study lg..
kalau la masa dpt diputar balik,zara nak pegi join dornag main lg..hahah...bestnye... best la jd budak2 lagi..ingat nak main je... (:
rindu gile time kecik2 dulu...

kesedaran T______T

 assalamualaikum w.b.t..
salam 1 malaysia..hak3..
kesedaran pe ek? haha..malam ni nak jadi jiwang sikit...sikit je, tak banyak pon..hehehe
nak cite sikit,, kepada kaum adam kat luar sana, korang kene tau pompuan ni,, hati die sngt la lembut dan cpt tersentuh,, kalau die ckp die hati kering,, tipulah..,, kalau da namanye perempuan ,, die mesti terasa ingin disayangi dengan ikhlas.
nak dijadikan cite.. cik zara ni iaitu saya hahah (: tanpa disedari telah jatuh hati kat sorng mamat ni..zara sedar die bukan utk zara sbb mamat ni da berpunya.!!! ohh tidak..!! tp chill la,, mustahil zara nak hancurkan relationship diorng. zara pon perempuan. takkan snggp nak hancurkan hati pompuan lain kn..hahaha
zara da sedar yang zara kena buang perasaan tu.. buang jauh2..!! lg pon kumbang bkn seekor kn? hahah.. harap2 zara cpt2 ditemukan dgn seorng yg betol2 ikhlas sayang kat zara.. bukan sweet talker mcm yang penah zara jumpe sblom ni..ramai yg bersweet talker sekadar ign seronok..tp akhirnya pompuan tu jgk yg merana.. 
zara kesian la kat pompuan yg putus cinta ni.zara tau kalo pompuan tu bercinta mcm mne.orng pompuan ni kalo bercinta msti brsnggh2..
sekarang ni,, nak sedapkan hati dan mengubat hati yang lara ni,, zara bnyk habiskan masa on9 kat umah. kalo on9 boleh jgk chat ngan kengkwn.. xde la 24 jam nk teringtkan die...pasrah je la...
harap2 lps ni x jmpe da sweet talker yg dahsyat mcm die..hahaha...
serik dowh... korang mne penah rasa..!!

Monday, 7 May 2012

love is blind~

isn't it strange how love can be the happiest thing ever, but also cause the most pain ??? and yet, everyone keeps searching for it.....

kebuntuan utk yakinkan dia yang zara btol2 serius..!! adoi..!!

adifarhaz syg anda.. (:!!

Friday, 4 May 2012

 watch out guys~ phew..~~ * red is danger..!! *bhahahaha

every breath you take..,
every move you make..,
every bond you break..,
every step you take..,
i'll be watching you..!!!

zara nak dia...!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 orang dulu vs orang kini..
assalamualaikum...
tajuk arini cm skema je en?.. hahaha.. cam x menarik je...tp bca je la...hak3... (:
  
Fakta : 
Orang dulu-dulu memang penyabar,
jangankan FB, sms pun takda..
kena tunggu berhari-hari baru dapat surat balasan...
tapi,
percintaan dorang kekal hingga akhir hayat..
orang sekarang?
sejam tak reply sms dah nak putus~~

zara tak de pengalaman bercinta haha *maybe.,, tapi zara memang tak nafikan perasaan ingin disayangi tu ade dlm hati.. teringin rse diri diambil berat, disayangi dan dicintai. mungkin zara akan jumpa dgn seseorng yg btol2 dicipta utk zara, dan zara harap dia dpt terima kekurangan yg ade pd diri zara.~

setiap pasangan dicipta utk saling melengkapi~ (=
sedikit serabot...!! tp x pe ..saya pon serabot...hahahaha... 
*skali skala pe slhnye....

they~

assalamualaikum w.b.t.. (=
tajuk ari ni sngt simple, mcm zara (: hee~

nak cite pe ek...?? hmmmm.... ari ni zara kebosanan di rumah...tetibe teringt kwn2 yang dlu dok rajin melayan perangai zara yg hyper ni..hak3.. hyper la sngt..!! = ='' rindu kat korang... sumpah tak tipu..hehehe..malu la plak.. *blushing dowh..hahahah



nak kenal ngan kwn2 zara tak? diorng ni baik gle.. tak kira la yg dah lame knl ke, or yg baru knl.,, diorng ni sgt peramah.. mmg tak kekok pon...sgt berbangga dpt kawan mcm diorng...korang ade ke..?? hak3.. :P

 sgt sayang korng...siyes tak tipu..!!!!
rindu kat korng...sbnrnye ramai lg kwn zara, tp xde gmbr la...ini pon jd la.. (:
danni.. bakal adik ipar..hak3..




zara, qilah, yam, syifa, nina, syasya






kwn plkn..!! best woo..















" Terketar-ketar jemariku, menyusur kata dan irama, melahirkan sebuah puisi, untuk insan yang dalam kehausan. "

[ Ansar : Detik Ini ]

Bikin madah, bukan mudah. Ilmu ditadah, jadi mudah. "L-E-A-R-N"
hahaha.. :)

Thursday, 3 May 2012

Sahabat umpama                                     
KOMPUTER.
awk ENTER dlm                                                                
SAVE awk dihati,
awk FORMAT
segala masalah
saya & krn itulah

 tak mungkin
saya DELETE
awk dr MEMORY
saya…. :)

6 sahabat.. (= rindu korang.~