SEMANIS SECAWAN KOPI YANG DICAMPUR 10 SUDU GULA :D

Tuesday, 9 July 2013

saya kembali.

salam syg :)



sekian lama tak tulis kat belog tercinta ni ! rindu sangat nak taip taip taip taip taip.. heee..
owh ya..esok 10 JULAI ! selamat menunaikan ibadah puasa untuk semua umat islam :)
alhamdulillah sebab tahun ni berkesempatan lagi nak berpuasa di bulan ramadan..

ada satu lagi event penting.. esok birthday aiman asyrani laa.. teringat tahun lepas :( kalau diberi kesempatan nak je ulang balik kenangan tahun lepas.. tapi apakan daya.. nama pun dah tinggal kenangan.. biar je la benda tu pergi..dah STOP!

kita nak bagitau yang kita sihat je kat melaka ni.. * mcm la ada orng nak amik tau = =''
sekarang ni da masuk minggu ke 5 hidup sebagai seorng mahasiswi kat sini.. so far so good :)
tinggal 3minggu je lagi nak abis praktikal.. wuuhooo! lepas tu masuk degree! i am soooo excited!

hmm,, esok nak sahur ape eh?! haha.. first day puasa mmg la semangat bangun sahur.. lepas tu sorry la nak bangun.. paling sian pon teguk sky juice je :) tadi mak tepon.. risau la tu kat anak dia esok nak sahur pe.. haha.. alaa mak along dah besar la.. dah 7 tahun terbiasa hidup berjauhan..dah 7 tahun first day ramadan tak puasa kat rumah.. i'am owkay..ceh wah! macam duduk kat oversea je.. padahal dekat je.. seberang beberapa buah negeri je sampai la taman perpaduan tu..haha..

owkay tak tau macam mana nak abiskan entry ni..tak tau nak citer pe lagi..banyak sebenarnye citer yang nak citer tp tak tau nak taip ayat cam mane.. eh peningla.. owkay tata..

eh terlupa nak wish..

to AIMAN ASYRANI ;

hye birthday boy :)

"wishing you great beginnings and happy endings"



ni simple je..esok kita buat yang special punye :)

2 comments: