SEMANIS SECAWAN KOPI YANG DICAMPUR 10 SUDU GULA :D

Tuesday, 16 July 2013

balas surat.

salam sayang :)

ceh tajuk kemain lagi kau.
tak tau la kot kita perasan.. tapi rasanya entry 'anda' tu untuk kita kann ?!!
hehe

memang kita tak kuat pada mulanya nak remove gambar tu.
tapi bila dipikir balik yang kita ni hanya mengharap pada yang tak sudi,
buat apa nak menanti.
memang letih pon setiap hari nak bersedih.
murung tak tentu pasal.
moody tak kene masa.
sebab benda ni bukan sehari dua.
setahun kenal
tapi akhirnya berbulan menanggung galau.
haih.
penat sangat!

entah mana datang kekuatan ni tak tau la..
doa termakbul mungkin..
tapi bersyukur sangat sebab DIA izinkan :)

baca entry 'anda' tadi buat kita teringat balik kat dia.
beberapa hari ni mungkin kita dah owkay.
dapat pengganti ke?
haih entahlaaa.
masih awal untuk bercerita pasal 'pengganti' tuu.
kita nak cakap yang kita betol-betol da MOVE ON.
hati ni dah kebal. dah nekad nak pergiii :)
memang betol.
bila difikir balik lebih banyak peritnya.
mengenal si dia tak semanis seawal dulu.

dulu bila nampak tweet dia
memang tak tenteram rasa hati.
mesti nak stalk.
tapi sekarang rasa tu dah hilang.
bukan kita yang paksa. tapi mungkin sebab hati dah dapat menerima :)
alhamdulillah sebab sekarang kita dah better
lebih baik dari dulu.
happy sangat :)
serious kita jujur..

lebih baik kita menerima orang yang sudi terima kita kann ?!
pasal someone ni nanti-nanti la kita cerita.
tak guna nak terburu-buru.


sincere,
zara.
bye.





No comments:

Post a Comment