SEMANIS SECAWAN KOPI YANG DICAMPUR 10 SUDU GULA :D

Saturday, 13 July 2013

cerita kosong :)

assalamualaikum :)

6 petang.
petang ni tak turun main volley.
tak tau nape rasa tak de mood nak gi main.
kalau turun main pon ada syer ngan kak ju je.
yang lain sume budak laki.
kitorang memang dah biasa main ngan budak laki.
satu team satu perempuan. yang lain budak laki.
tu la. budak pompuan yang lain busy memasak agaknya. haih.
mungkin penangan tengok running man seharian dalam bilik hari ni sampai malas nak gerak.
melingkar je macam ular sawa  atas katil. hhee

tapi disebabkan bilik ni bertentangan dengan court takraw petang-petang kene la tutup langsir ni.
kalau tak satgi kene skodeng plak.
time nak tutup langsir tu tetibe angin datang
kuat sangat
macam nak ribut
pergh takot!
selipar selipar dorang kat court takraw tu abis terbang.
dasyat sangat.
tak penah tengok keadaan cam ni.
dorang yang main volley kat court sebelah pon bising.
tak boleh nak main la tu.
patut la rasa malas sangat nak main petang ni. 

6.15
siap siap nak pegi beli makanan kat cafe.
turun ngan kak long n mira.
sampai kat cafe je budak-budak volley pon pegi cafe gak.
give up la tu nak main.
aku jalan cepat-cepat sebab nanti nak kene berebut dengan budak-budak laki ni.
tak selesa nak pilih lauk nanti. haha
tapi dorang jalan laju.
aku sampai dorang pon sampai.
semua tegur aku
eh zara! nape tak turun main?!
aku jawab la malas !
haha. semangat sume sebab nampak kite. *owh perasan kejap! haha
tak pe2. esok zara turun main. kite main volley sama2 ye. 

sampai bilik terus on balik lappy.
kita chat ngan ayah kat facebook.
ayah cakap berbuka makan nasi beriani.
SYOKNYA!
anak dia kat sini makan nasi putih, ayam goreng dengan telur masin je T____T
tp bersyukur je la.
ayah cakap nak tunggu anak die ni balik
nak berbuka puasa bersama.
alahai tak sabarnya nak balik.

owkay tata :)







No comments:

Post a Comment