SEMANIS SECAWAN KOPI YANG DICAMPUR 10 SUDU GULA :D

Wednesday, 10 July 2013

tipu tak pernah rasa ;)

salam syg :)



normal perasaan sayang pada seseorang berlainan jantina hadir dalam usia remaja ni..eh remaja?!
dah dewasa la kann :) memang normal rasa macam macam..nak tau tak sebenarnya benda ni la yang banyak mengajar kita.. disebabkan perasaan yang asing tu la kita boleh belajar macam macam..sakit, kecewa, sedih, seronok, bahagia, marah, sayang and many else..

kalau cinta bertepuk sebelah tangan memang sakit la.. nak2 bile dah lama menaruh hati..kepada si lelaki atau si perempuan jangan la bagi harapan kat someone..ni tak.. dulu layan macam sayang sangat..bagi harapan setinggi gunung..last2 tinggal macam tu je..ini manusia kayy.. ada perasaan jugak.. at least bagi la peluang.. haha..penuh emosi plak..

tapi tapi tapi....

kalau cinta tu bertepuk dua belah tangan?!! fulamak bahagia tak terkata laa.. cik zara tak de pengalaman lagi tapi rasanya dapat bayangkan rasa tu macam mana..ala just tengok orang sekeliling yang angau dilamun cinta.. 24 jam texting, on the phone sume bagai.. haha..untunglaaa bahagia..

ala tapi tak kisah la sekarang ni kita single ke atau dah berpunya ke.. yang penting hidup mesti ceria.. kalau hati sedih pon cuba la happy2 kan sendiri..haha..

No comments:

Post a Comment