SEMANIS SECAWAN KOPI YANG DICAMPUR 10 SUDU GULA :D

Thursday, 11 July 2013

dear sweety :D


salam sayang :)

sempena 11 Julai ni,
cik zara nak ucapkan HAPPY BIRTHDAY untuk cik win :)
semoga cik win happy and bahagia dunia akhirat.
result upu kuar esok eh?!
all the best :)

entry ni simple je.
kite tak reti nak sweet sweet :)

hai cik win.
dulu sekolah rendah kite selalu bersama kan.
kite mule rapat since darjah 5. ingat tak ?!
time tu same2 jadi pengawas pusat sumber.
naik darjah 6 pegi bertugas same2 kat pusat sumber *ceh pusat sumber = ='' skema nak mati.
time rehat tu kene mkn cepat2 sebab nanti terlambat nak pegi bertugas.
time tu baik lagi.
jaga kaunter,
balut buku
susun buku
sume benda buat. haha
time darjah 6 tu kamu suka sangat cubit kite.
konon cubit cubit manje la tu.
cubit kat lengan smpai terasa kat tulang. 
pergh~ perit tau tak..haha
tapi bende tu la yang jadi kenangan manis.
kalau tak.. tak de la kite ingat sampai sekarang.
haha

tapi lepas abis darjah 6 tu kite terpisah.
lama tak contact.
kite try cari nombor kamu.
tapi tak dapat.
dan bertambah malangnya bila kene dok asrama.
time tu mane boleh bawak fon lagi.
so, kite pon sepi tanpa berita.

then..entah bile kita start contact balik.
sorry tak ingat.
tapi seronok :)
sembang kat fb macam-macam
maybe sblm spm kot.
kite bace msj2 lame kat fb bnyk bnde kamu ckp pasal malas blaja. hehe

lepas tu lepas tu lepas tu..
bila dah masuk zaman remaja tua ni
kongsi masalah perasaan plak. haha
bila teringat balik rasa kelakar plak.

tapi normal la kan sume tu.
kite suka bercerita dengan kamu.
last word kita nak ckp
 
i'm so glad to found you!






2 comments:

  1. hewhew. malunye itew. >.<
    tq awak. semoga berjaya di dunia n di akhirat.

    ReplyDelete