SEMANIS SECAWAN KOPI YANG DICAMPUR 10 SUDU GULA :D

Monday, 8 April 2013

kisah semalam :D

salam syg :)

sepatotnya plan zara ngan mum lepas kenduri cikgu burn kitorang nak tido kat rumah anis sebab ingatkan home stay tu hanya utk satu mlm je..
rupa-rupanya sir sewa untk 2 malam.. so,, zara amik keputusan utk stay n mum pon ikot je..

home stay budak laki kat lorong belakang.. tak de la jauh sgt dari home stay budak pompuan..
petang tu bdk pompuan yg stay kat home stay tinggal 5 orang je.. yang lain sume da balik..
kebosanan giler melayan citer hindustan yang tak berapa 
paham citer nye = =''

utk malam tu kitorang plan nak kuar.. mintak pinjam kereta sir,, and sir pon bagi pinjam..
lebih kurang pukul 8 lebih,, sir datang anta kereta dengan budak-budak laki.. budak laki mmg da de 3 kete.. dua kereta sendiri n lagi satu kereta sewa..
so sume de 4 kereta.. budak perempuan berpecah naik kereta ngan budak laki..
and aku,, naik kereta dengan adib,,pija and enot..

dalam kete dok sebelah enot asyik perang mulut je = = ''
yang tak tahan nye,, aku jadi pasangan sweet plak ngan enot malam tu.. hahaha..dari petang tadi aween ngan syer da bising.. = = ''
banyak pulak citer mamat ni..citer pasal baby la.. excited giler da jadi pak su..hahaha.. btw,, gambar baby tu sangat comel.. aku harap ko tak rosakkan baby tu,.. hoho..

izat lead jalan sebab dia orang sg.petani :) pegi kedai makan n makan ramai2.. order sate 70 cucuk kot.. last2 tak larat nak makan.. masing-masing paksa makan.. hahaha..
lepas makan kitorng plan nak pegimain bowling.. so kitorang pegi la park avenue..besar giler.. ada 36 lane! pergh~ tapi malangnya,, malam tu tempat tu digunakan untk tournament bowling plak.. so kitorng dengan hampanya keluar n plan plak nak tengok wayang kat aman jaya mall..time tu da pukul 10 lebih.. da tutup da pon mall nye..hampa lagi ! 

oppss ! terskip satu citer hot ni..time kuar dari park avenue n nak pegi ke kete,, kitorng terlihat satu adegan 18sx.. nasib baik da lepas umur tapi bila tengok depan mata,, mau tak terkejut..! jatung rasa cam berhenti kejap..haha.. poyo je! dalam kete zara terasa panas pastu enot ckp panas sebab dapat dosa tgk bnda tu tadi.. cehh = = ''

last2 da rezeki kitorang dapat la jugak tengok midnight movie kat village mall..disebabkan birthday zara,, so tiket masuk adib bayarkan,.. huhu.. best2..tepat 12.20 a.m kitorang tengok citer G.I  JOE..best giler..
tapi benda yang membuatkan citer ni lagi best sebab tengok ramai2 ngan member :) sweetnye kitorng.. hahaha..

movie tu abis pukul 2 lebih..mata time tu segar lagi..pegi kat tmpat parking kete naik kete n gerak balik...
BALIK ??!! belom lagi = =''  kuar ngan budak laki,, paham2 je la.. mana tau balik awal... izat bawak kitorang singgah kedai mamak... time tu da pukul 3 PAGI WOI ! kedai mamak tu tak de pompuan pon.. laki je ramai tengok bola.. terasa cam GADIS LIAR pulak.. haha

budak laki je yang minum.. budak pompuan da malas nk minom sebab dlam wayang tadi da abis segelas air.. da la sejuk.. sampai kedai mamak sume cari toilet = =''
lepas abis minum2 kitorng gerak same2 balik home stay..
oppss ! terlupa nk citer satu lagi adegan laa.. yang ni adegan lagak ngeri plak.. mcm fast furious budak laki ni berlumba kete..ceh wah ! haha memang poyo..

sampai umah da pkl 3 lebih.. nak dekat pukul 4 pagi da pon.. salin baju teros paksa mata ni tido sebab pagi esok nak berjimba kat alor setar plak..

serious ni pengalaman kuar umah ramai2 ngan member sampai 3 pagi lebih..  best giler !
harap2 lepas ni dapat jumpa lagi :)
i'll miss u guys...










No comments:

Post a Comment