SEMANIS SECAWAN KOPI YANG DICAMPUR 10 SUDU GULA :D

Monday, 8 April 2013

berjimba sakan !

salam syg :)

hari jumaat yang lepas,, zara ngan kawan zara,, mum pergi ke alor setar..!
bertolak dari ipoh pukul 9 dan sampai sana lebih kurang pukul 12 lebih..
sampai kat alor setar,,tunggu tasnim kejap then kitorng bertiga amik bas pegi ke sungai petani.. 
hoo ahh!

dalam perjalanan nak ke sungai petani tu,, anis, aween ngan syer tunggu kat guar cempedak..
pastu kitorng sama2 turun kat bus stop dekat dengan aman jaya mall..sampai kat situ dibah datang amik kitorng..
dalam kete bising giler.. maklumla hampir 3 minggu tak jumpa..time ni la mak cik2 ni nak bukak cerita.. hahaha..
penat pusing area sungai petani tu semata-mata nak cari kereta sewa !! pegi kat depan uitm merbok,, tapi kereta tu hanya utk student uitm je.. cehh = = '' 
last2 kitorang pegi singgah TESCO.. bali hadiah kawin cikgu burn,, then pegi cari home stay..

home stay kitorang kat BANDAR LAGUNA MERBOK... cantik la jugak.. selesa dan memuaskan..
time kitorang sampai home stay tu,, senior kitorang da ade.. actually bukan senior sgt pon = ='
time kitorng sampai ni pon da hampir senja..

rehat,, mandi,, solat then pukul 8 kitorang keluar gi aman jaya mall, sg.petani..
pegi sana just nak jalan2.. pastu sempat main bowling satu round.. dekat pkl 10 kitorng abis main..perut time tu lapar giler. kitorng pegi satu restoran ni pesan makanan bungkus..
malas nk mkn kat kedai sebab mata da ngantok..

sampai umah teros makan.. lepas makan sume cam ular sawa kekenyangan. = =''
bentang tilam then tido dengan aman nya :)





No comments:

Post a Comment