SEMANIS SECAWAN KOPI YANG DICAMPUR 10 SUDU GULA :D

Thursday, 25 April 2013

cara paling femes untuk student buang masa.

salam syg :)

owkay antara cara yang femes ialah :

5. main game

slalunya yang suka habiskan masa dengan main game ni budak lelaki je..seriously bagi aku main game tersangatlahh membuang masa..sebab main game ni bukan setakat sejam dua je..impossibe la kalau de orang yang cakap dia main game setakat sejam dua sebab 
sekadar nak release kan tension = =''
tapi aku pon memang main game.. * yes walaupon aku perempuan.. tapi aku tak la taksub mcm budak laki * ceh ye ke = =''
betol laa. aku main game time boring je :) hehehe

4. gosip 

gosip atau dalam erti kata lain mengumpat teramatlah membuang masa..
tipula kalau kau kata bergosip sejam saja..paling2 mau amik masa tiga pat jam..nak lebih kaww time weekend ! ya seharian bergosip tanpa jemu..seharian jugaklah mendapat dosa dan memberi pahala free tanpa jemu..pehhh..tak payah kata orang lain.. nama je perempuan memang sebati dengan gosip..haih ! ayuhlah sama2 berubah :D

3. Dating


letak gambar kartun je la yang mampu.. nak letak gambar orang banyak 
sangat adegan tak sesuai = ='' heh!
pasal dating ni tak mau komen banyak-banyak la.
cakap banyak pon tak guna sebab semua orang sudah tahu keburukannya.

2.movie

tipu la kalau korang cakap korang tak layan movie.
mustahil la duduk hostel hujung minggu tak tengok movie. dalam lappy mesti berlambak movie yang lama-lama dan baru-baru kan. style budak hostel bila keluar je movie baru, sibok la nak download. sanggup tunggu berejam asalkan dapat tengok movie tu nanti. ni la yang bazir masa. movie tu bukan sejam je. mesti lebih dari sejam.
tapi faktanya, aku pon layan movie. kalau hujung minggu tu tak sah kalau tak abis kan duoplohpat jam layan movie. haih = ='' aku ni mmg pandai cakap je. tapi marilah kita berubah bersama sama kearah kebaikan. cewahh :)

and no satu jatuh kepada :

1. tidoq


atototo~ comelnya dia tidur.hahaha.
tidur, hmmm siapa yang tak suka tido kan. tidur ni bukannya tak bagus. tidur dapat merehatkan otak dan diri kita yang penat setelah seharian menggunakannya. tapi kalau nak tidur pon berpada lah. jangan habiskan masa seharian tu untuk tidur je. bangun2 nanti jadi macam tak betol. kan susah. tapi kebiasaannya student memang suka tidur. kalau boleh kat mana2 pon dorang boleh tidur. malah kalau bilik tak de elektrik pon aktiviti tidur menidur ni tetap berjalan. begitu lah akrabnya hubungan tidur dengan student. heee~




No comments:

Post a Comment