SEMANIS SECAWAN KOPI YANG DICAMPUR 10 SUDU GULA :D

Tuesday, 21 May 2013

alkisah.

assalamualaikum.

tersebutlah sebuah kisah sedih , durja , duka , muram , merana dan seumpamanya terhadap diri yang kerdil , tak mampu , lemah dan sebagainya ini..mengapakah ?!! *ayat terlebih over. pangg satgi.. haha.. owkay back to normal..

hari ni zara bangun awal.. pendek kata lepas solat subuh tu tak tido dah macam biasa..sebabnye nak kene settle kan pasai borang degree ni.. ye cik zara da nak masuk degree.. yeay !! haha..
benda yang cik zara nak citer ni pasai masalah BANK !! haish.. selalu kalau nak buat urusan dengan bank mesti ada halangan.. senang cakap tak penah pon urusan kat bank tu selesai dalam satu hari.. mesti berkali kali kene pegi bank tu = ='' bosan doh ! 

semalam dah pegi BANK CIMB kat tanjung rambutan tu.. dalam hati syok giler sebab orang tak ramai kat kaunter tu.. pelik memang pelik la.. tak penah penah pegi bank lengang je macam ni.. tak terpikir pon pasai benda lain.. hati dah melompat lompat girang macam first time jatuh cinta.. *over je.. wakaka.. tak payah tunggu lame2.. bosan tau tak dok kat bank tu = ='' masuk dalam bank mak terus tanye orang kat kaunter pertanyaan tu.. hancur berkecai hati ni macam kene tinggal ngan pakwe bila abang tu cakap hari ni bank OFFLINE !! tak boleh nak buat pembayaran.. owh mai !!!
no wonder la bank hari tu lengang semacam je = ='' *terasa ditipu hidop hidop T______T
zara pon kuar la dari bank tu.. pastu mak ajak teman pi makan kat food court giant.. pi la jugak.. dapat gak makan ABC special.. sejuk sikit hati yang panas.. *over mention.. sorry.. huahuahua

owkay tu citer semalam.. hari ni citer lain..pukul 10 pagi tadi pegi bank CIMB dekat bercham *tukar angin  dengan harapan line dah owkay..malas nak citer panjang hasil dia tetap same = =''
satu malaysia OFFLINE.. huarghhh ! cam mne nak buat ni.. dah la tarikh tutup 24 mei..tinggai bape ari je lagi = ='' 

malas betol nak uruskan kan borang borang ni..nak bayar la.. nak pengesahan la.. macam macam betoi.. menggugat tahap kesabaran aku..


No comments:

Post a Comment