SEMANIS SECAWAN KOPI YANG DICAMPUR 10 SUDU GULA :D

Saturday, 31 August 2013

tak kesampaian !

assalamualaikum.


hajat nak merangkul Uefa Super Cup tak kesampaian..
malu nak komen bebanyak.. haha

apa boleh buat.
itulah bola sepak.
macam-macam boleh berlaku.
* dah kalah banyak cakap plak zara ni = ='' hihi

tapi aku tetap nak back up si Chelsea ni lagi

game semalam walaupun kalah tapi bukan memalukan.. main dengan 10 orang dan kalah plak sebab sepakan penalti je.. Bayern cuma bernasib baik sebab dapat kalahkan Chelsea..

tapi sepakan penalti dari Lukaku tu agak terkejut la jugak.. lemah betol = =''
senang je si Neuer tangkap bola tu.. Javi Martinez pon menspoilkan keadaan.. haih!! selamat Bayern !

sekian laporan hari ini. haha

*dah kalah so ulasan pon pendek-pendek je lahh. haha




No comments:

Post a Comment