SEMANIS SECAWAN KOPI YANG DICAMPUR 10 SUDU GULA :D

Friday, 4 October 2013

just to inform :)

assalamualaikum :)


I have a new blog !
blog baru ni fully english..
kalau berminat nak baca boleh la tengok-tengok :)

blog ni sebenarnya tugasan dari subjek fundamental english.
and yang paling penting bukan sorang je yang handle.
ni blog kongsi.
ada 3 orang and termasuk la zara :)

blog ni nak improve english writing kitorang.
so kalau ada salah dan silap boleh komen-komen kat blog tu ye :)

klik link yang bawah ni :) thank you..

2 comments:

  1. dah bw dekat blog baru tu..simple but nice..tapi tkde button follow or chat box :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi. tak abis edit lagi. nanti kita buat eh. thank you beauty :)

      Delete