SEMANIS SECAWAN KOPI YANG DICAMPUR 10 SUDU GULA :D

Thursday, 28 March 2013

pasal lelaki :D

salam syg :)

sebelum ni kisah pasal pompuan je kan..tak kan la laki ni tak de perasaan XD
so, sekarang ni, pompuan plak perlu baca pasal laki..

- lelaki boleh jadi seorang yang begitu sensitif dan mengambil berat.

- kalau seorang lelaki meminati perempuan,, perempuan tu tak semestinya cantik..cukup dengan budi   bahasa dan kesopanan yang tinggi..malah laki ni pon boleh suka kat pompuan yang mempunyai persamaan dengannya dari segi pemikiran atau minat.. so, banyak yang boleh dibualkan atau dikongsi bersama ^^

- kebanyakan laki, dorang sebenarnya tak mengetahui perasaan sebenar yang dirasakan oleh seorang perempuan.

- lelaki boleh menerima penolakan dengan baik.. perempuan ? hehee..

- lelaki cuba menonjolkan sikap kelakiannya untuk menambat hati perempuan.

- lelaki memang dilahirkan dengan perasaan yang kuat terhadap perempuan..sebab tu dorang suka tengok perempuan, menjeling perempuan atau cuci mata kat tepi pantai o_0

- kebanyakan lelaki resah bila berhadapan dengan situasi ingin mengajak perempuan keluar kali pertama! betul ke ? = =''

- lelaki cuba meniru gaya selebriti yang berlagak macho hanya kerana ingin memikat hati perempuan.

- bila lelaki cakap.." emm.. tengok la dulu" tu bermaksud dia berkata tidak atau pon kurang setuju :)

- bila laki ni cakap direct to the point dalam sesuatu hal, dia sebenarnya nak bersikap jujur dan berterus-terang dan mengharapkan perempuan memahami maksudnya.

- kebanyakan lelaki yang nampak 'desperate',, datang dari sekolah all boys! (how true) phew~

- adalah biasa lelaki cemburu terutama bila perempuan asyik sebut sebutnama laki lain = =''

- lelaki tak boleh belajar kesemuanya pasal perempuan dari library tau buku semata-mata..so, dorang selalu keliru dengan sikap perempuan.. ish3,, kesian~

- betapa hebatnya lelaki ni bersikap romeo dan 'flirting' dengan ramai perempuan,, dia tetap hanya ada seoarng wanita yang istimewa... yang lain hanya kawan.. (betol ke ? = ='' )

- bila sesuatu hubungan putus di tengah jalan,, lelaki pon rasa sedih jugak..cuma dorang tak tunjuk kesedihan dorang kat depan orang.






No comments:

Post a Comment