SEMANIS SECAWAN KOPI YANG DICAMPUR 10 SUDU GULA :D

Thursday, 14 March 2013

foundation da abis~!!

salam sayang :)

hai yuollss..!! lamanya tak bukak blog.. rindu sangat2 la :)
hari ni tercatat satu lagi sejarah baru dalam hidup zara..alhamdulillah akhirnya zara berjaya habiskan foundation study in science n technology-engineering..
10 bulan bertungkus lumus kat kolej mara kuala nerang,kedah..
penat tu tak payah cakap laa~
petang tadi baru je abis final exam.. rasa beban tu da hilang.. seronok sangat la.hahaha
tapi tak boleh suka lagi sebab result tak tau lagi.. harap-harap la owkay sebab zara da cuba sedaya upaya zara untuk skor..! yeah..!

congrats..!!
 bukan senang nak senang,, 
dan
bukan susah nak susah :)

impian suatu hari nanti..insyaallah :)

amin~

:)

kejayaan yang kita capai hari ni bukan senang nak dapat.. tak de sape pon yang dapat kejayaan tanpa dia berusaha.. even budak top pun dia pulun jugak study kann...
allah itu maha adil.. jangan takut untuk mencuba sebab Dia pasti membantu :)
siapa yang berusaha lebih,, dia layak dapat lebih..! remember that..

tata~

No comments:

Post a Comment