SEMANIS SECAWAN KOPI YANG DICAMPUR 10 SUDU GULA :D

Tuesday, 26 March 2013

5 tanda dia suka kita :D

salam syg :)

tadi baca sesuatu kat blog tentangcinta.com..
pastu terasa nak share :D


bagaimana kita nak tau kalau seseorang tu suka kat kita? terdapat 5 tanda lazim yang orang akan buat.
tapi setiap orang sebenarnya ada cara mereka tersendiri..

berpeluh
kita akan dapat tengok orang tu berpeluh peluh kecil di sekitar dahi dan di tangan mereka..seperti dia sedang gemuruh walaupun cuaca waktu tu biasa-biasa.

senyum sorang-sorang
setiap kali kita lalu dekat dia je, dia mesti senyum-senyum..walaupon time tu dy tgh buat benda lain, dy tetap senyum sorang-sorang.

sweet talker


bila dia bercakap dengan kita, dia akan cakap perkara baik-baik je. kita pon rasa selesa sangat-sangat bila bercakap dengan dia. Orang melayu kata, orang macam ni adalah orang 'mulut manis'. daripada kempis sehingga jadi besar la punggung kita bila asyik kene puji je dengan dia.hahaha = ='

jantung berdegup kencang


jantung kita akan berdegup kencang bila setiap kali berjumpa dengan dia..penah rasa tak? hehehe..
nervous? bukannnya sebaba kita nervous tapi disebabkan dia menghantar satu aura yang membuatkan diri dalaman kita terasa getaran aura yang dia pancarkan..haha.. yeke ?

mudah berangan


dia mudah berangan bila bercakap dengan kita..bila kita bercakap dengan dia,, tiba-tiba mata dia asyik tengok muka kita.. ecece~ haha..bila kita tanya tak menyahut..kita lambai-lambai depan mata pon tak berkelip.. maybe, tu tanda dia suka kita kot 0_o... hohoho


2 comments:

  1. Wei, sume ni ak penah alami ngn Gundam.. maksudnye.... hahaha

    ReplyDelete
  2. hahahaha. aku penah dgn tutt2.. maksudnya?

    ReplyDelete