SEMANIS SECAWAN KOPI YANG DICAMPUR 10 SUDU GULA :D

Wednesday, 5 June 2013

aiman asyrani :)

assalamualaikum..

ya.. sesungguhnya hari ni saya sangat gembira :) ! nak tau kenapa ?! sebab petang tadi saya jumpa aiman :)

kali ni dapat cakap lama dengan aiman.. kalau sebelum ni jumpa kat ujung taman cakap sat sangat  mungkin sebab due2 malu kot.. erk = ='' selalu bergurau senda dalam mesej je.. tapi tadi aiman bergurau dengan aku.. loyar buruk memang pandai.. = =''

aiman : nak apa?
zara   : Mc chicken dengan big mac :) * control baik punya.. haha = =''
aiman : large ?
zara   : ha'ah
aiman : air tukar dengan float eh :) *saje nk kenakan cik zara
zara   : hah ?! owh owkay.. boleh je *mengaku time ni tengah blur = =''
aiman : hah ! siyes tukar dengan float ?! :)
zara   : eh tak2 ! nak pepsi *tersedar dari lamunan.. haha
aiman : *senyum manis :))
aiman :lagi nak apa ?
zara   : nak eskrem Mcflurry satu :)
aiman : oreo eh ? :)
zara   : ha'ah
aiman : baik amik yang milo ni :) *sambil tunjuk kat iklan tu
dalam hati zara : eh aiman ni! saja nk test aku = =''
zara  : eh tak pe.. nak oreo jugak :)
aiman : makan sini ke bawak balik ?
zara  : bawak balik :)
aiman : owkay :)

tapi lepas tu datang balik mekdi semata mata nak makan Mcflurr lagi :) hihihi.. kali ni beli yang milo tu.. Mcflurry supreme milo :) * yang aiman cadangkan tadi.. hohoho

haih~ sukanya dalam hati ni tak tau nak describe kan macam mana..alahai aiman.. npe la senyum manis sangat ?!! tak tido malam la macam ni.. *over zara = =''
duit balance yang aiman bagi tadi nak simpan elok2 :) tak mau guna.. hahaha *sakit zara ni = =''
haih.. SAYA SANGAT SAYANG hari ini :)



JATUH CINTA lagi sekali T_____T dush 3x!

" without you i'm incomplete "












No comments:

Post a Comment