SEMANIS SECAWAN KOPI YANG DICAMPUR 10 SUDU GULA :D

Friday, 8 February 2013

capital A !

salam syg:)

done!
baru je habis baca blog seseorng.. blog sehabisbicara.......(rahsia) hahaha.

tak tau nak gambarkan perasaan zara saat ni..sedih? maybeee...
yang kau gatal bukak then baca blog tu nape? kan da sakit..!
tanggung la sendiri..
pelik dengan diri aku.. tahu kan sakit,, tapi tetap buat.. hey! jangan jadi busybody bole tak ?! 
apa yang kau dapat dengan stalker fb dy, twitter dy ! stop la! dia tak kan tahu yang kau betol2 sayangkan dy..dy cuma anggap kau ni bestfrend dy je la zaraa !

hey capital A,,! kau tetap jadi mr.sweet talker aku sampai bile2 ;) 

No comments:

Post a Comment