SEMANIS SECAWAN KOPI YANG DICAMPUR 10 SUDU GULA :D

Friday, 14 December 2012

klas pj yg menyeronokkkan..~~

salam sayang :)

semalam time klas pj,, cikgu jal suruh buat group..disebabkan bdk pompuan ade 5 orng je,, so setiap group kene ade sorang pompuan..
zara pegi la masuk group adib, jackson ngan enot..cikgu jal suruh bincangkan tentnag sifat2 yang ada pada diri kanak2,, remaja,, orng dewasa n golongan tua...rancak la jugak berbincang,, bnyk point sebab benda senang je kan..hahaha

sepatotnye lepas bincang kene present, tapi cikgu wat lek je sembang ngan group kat blakang.. kitorng dalam group pon sembng2 la.. zara lukis gambar budak pompuan,, ade ke patot budak2 laki ni kutuk,,haha,, 
lukisan zara tu berharga la..akhirnya adib ckp kat enot, biarkan zara..asalkan dy bahagia..hahaha..

lepas tu bole plak timbul citer blog.. enot tnye zara,, pe yng bestnye jadi blogger,,?? zara cakap la jg blogger ni best sebab kita bole tulis ape yang kita nak..tak de sape nak marah n halang.. pastu enot tnye lagi,, kalau tulis kat blog mne de privacy,..zara balas la balik,, jangan la tulis benda2 peribadi,, blog ni bukan diari..kalakar betol la enot ni.. dy ckp lebih baik tulis dlm buku.. zara tak yakin kalau tulis dlm buku,, hari2 zara nak menulis.. malas la nak tulis..!! kan ? kan? kan?

disebabkan enot ni tak nak mengalah,, so timbul la plak topik ego.. sape yg lagi ego?? laki or pompuan ?
zara rase ego laki lagi tnggi..
tapi disebabkan dlm group ni zara sorng je pompuan,, mne nak menang kalau kene lwn ngan 3 orng laki..
= =' tak adil la dorang ni kan..

lepas citer pasal ego,, citer plak bab KOREA...hahaha..laki pon layan korea.. jumpa geng plak tu.. dorng pon layan running man..!! pergh~ tak tahan betol..haha
serai cakap zara lembab sebab tak paham pe yg dy ckp..padahal dy yg ckp berbelit..
hahahaha
pa pe pon,, zara sronok 'bergadoh' ngan dorng..hahaha

No comments:

Post a Comment