SEMANIS SECAWAN KOPI YANG DICAMPUR 10 SUDU GULA :D

Sunday, 15 September 2013

hanya di seri iskandar.

assalamualaikum .


ni pasal kejadian malam tadi.. rasanya tak basi lagi nak share citer ni.. haha.. malam tadi pegi makan kat kedai air gelas besar kat seri iskandar.. saje singgah sebab otw balik rumah lepas bercuti kat pangkor :) time sampai kedai tu tak ramai lagi orang.. lagipon mungkin ramai yang malas nak lepak sini sebab mungkin lebih prefer nak lepak kedai mamak.. well sebab ada bola m'sia ngan myanmar :) so tak kesah la.. lagi senang tak ramai orang.. cepat sikit order siap..

citer dia macam ni.. masa masuk kedai tu ada ternampak satu group student rasanya tengah tumggu order.. dorang pon baru sampai sebelum kitorang.. sekilas pandang nampak ramai lelaki.. sekali pandang je la.. segan la nak pandang bebanyak kali.. kemonlaa... kita pompuan.. haha.. poyo giler.. so tak kesah la.. kitorang pon duduk la kat sebelah meja dorang.. dalam hati dah menjerit yesss!! sebab boleh amik kesempatan nak usha2.. huahuahua.. dah duduk tu cover cover la sikit.. konon macam tak kesah la ngan mamat mamat sebelah meja ni.. haishh jual mahal la konon tak nak pandang.. haha..

tiba-tiba.. 
jeng jeng jeng....
aku rasa aku terdengar suara lelaki yang tak macam lelaki !
gila ahh.. teros aku pandang sebelah..
mak aihhhh.. rupa-rupanya ramai giler mak nyahhh !! 
yang tak boleh blahnye siap ikat tocang ekor kuda tuu = =''
sepesyen je sume gaya dorang.. 
apak ahhh.. 
sembang plak sebijik laa macam pondan.. cakap tu memang tak keras langsung.. eee sumpah geli ~
lepas tu mata ni memang tak lepas dah pandang meja sebelah.. 
bergambor la apa sume bagai.. pompuan pon tak over macam tu.. = ='' haihh kesian giler..

so teringat dulu aiman penah citer pasal golongan-golongan ni tadi..
aiman penah citer dia kena kacau time lalu kat aras.. kalau tak pakai baju siap dapat pewwiitt lagi dari dorang.. haha.. patot la aiman cakap golongan ni menyeramkan.. lepas tengok depan mata sendiri baru boleh pahammm..

so sampai umah memang eksaited la nak pi citer kat aiman.. lepas abis tengok bola tu terus la mesej si aiman ni.. berjela la mesej tu aku citer.. yela.. pengalaman tengok dengan mata sendiri.. dulu aiman citer buat tak endah je.. pastu aiman reply yang aku kira tak hebat lagi sebab baru lepas makan sebelah meja dorang je.. kalau duduk satu blok ngan deme aiman cakap lagi nightmare.. pastu aiman ckp ada geng yang lagi terok.. siap pakai heels.. geng ni memang lagi sakit hati nengok nye = ='' kalau pegi downtown aiman cakap tempat tu dah jadi macam tempat praktikal dorang nak cari customer.. erkk = ='' ni memang seramm..

as a conclusion..
jangan jadi budak fesyen.. 
ehh silap
sepatotnya bersyukur dengan apa yang ada.. jangan buat perkara yang boleh mengaibkan diri sendiri..
kalau malu sengsorang tak pe.. ni yang jenis kaut sume kaum kerabat yang payah ni.. 

abis dah citer :D

No comments:

Post a Comment