SEMANIS SECAWAN KOPI YANG DICAMPUR 10 SUDU GULA :D

Friday, 3 January 2014

anonymous ;*


biarpon rahsia.

tapi

terima kasih.

mungkin yang komen komen tu

aku kenal dan 

mungkin jugak tak. Eheh



aku sebenarnya terharu.

sumpah tak tipu.

aku terkejut bila baca dekat chat box tu :)



teringin sangat nak tahu. 

siapa yang komen dekat chat box tu.

siapa yang komen dekat setiap entry yang aku tulis.

teringin sangat nak tahu siapa korang. haha.



 entry ni khas untuk anonymous macam korang.

nahhh flying kiss paling manis aku bagi :* 

HAHA.

ya zara over terharu. 
gila.


14 comments:

  1. :) xsalah anggap post nie for me too right??hehe kidding
    ada nak bg ayat kt cik zara..
    "sabar itu tak mudah tapi kerna sabar sglanya dipermudah,
    sabar itu tak indah tapi kerna sabar dirimu nmpk indah.."

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. weird giler. ya allah teringin sangat nak tau sape ni.btw thanks err weird. hihi

      Delete
    2. maaf kalau banyak berkata-kata, saya memang tak tahu apa yang zara rasa, saya sekadar mahu beri sokongan ;)

      Delete
    3. saya rasa saya tahu sape awk weird :) haha. btw thanks too :*

      Delete
    4. so fast..hmm i'm not good in this kind of thing..i'm curious who you think about.. can i get a hint?

      Delete
    5. chill la. i'm not so sure. haha. your name start with letter 'u' ?

      Delete
    6. ohh salah. emmm. i have no idea. hahah

      Delete
  2. am i included in this entry? A kiss for you too cik zarra:* a simple question for you, why choose the storms in the daylight when you can have rainbow in your arms?

    ReplyDelete
    Replies
    1. of course dude. why so many anonymous? can i also know who you are ? hehe.
      i 've tried to move on but i failed. maybe because i'm still haunted by the memories.

      Delete
  3. haha the truth is i also knw u as cik zarra only. because u cant let him go thats why u keep holding on. Good luck. There's always someone that will love you as much as you love him. It is just a matter of time :)

    ReplyDelete
  4. haha welcome..ape yg dude ckp ada betulnya..pasti ada yg syg cik zara as much as you love him..anyway when we start to care more for someone, it is true that hard to let it go..bykkn doa pd Allah utk selalu bantu kita.. jgn pernah lupa yang Maha Esa tidak kira apapun. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. okay. you guys dah banyak bagi sokongan kat zara ni. thanks a lot and always keep in touch :)

      Delete